Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop is een professioneel fotobewerkingsprogramma. Om deze reden wordt er in het bedrijfsleven veel mee gewerkt.

Adobe Photoshop is de ideale manier om foto’s en ander digitaal beeldmateriaal via de computer te bewerken of zelfs te creëren. Met dit programma kan zowel op een Apple (Mac OS X) als op een Windows besturingssysteem gewerkt worden.

Tijdens de workshop zal worden ingegaan op de mogelijkheden van Adobe Photoshop CS6. Wat kunt u er mee en hoe werkt het? Dit zijn de hoofdvragen die na het volgen van deze training beantwoord zullen zijn.

Niveau: 

Algemeen

Duur van de opleiding: 

Twee dagen

Lesmateriaal: 

Boek of digitaal materiaal

Taal: 

Nederlands/Engels

Trainingsvorm(en): 

- Klassikale training
- Maatwerk training

Vervolg opleiding: 

Tijdens de vervolgtraining wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van Adobe Photoshop Vooral geavanceerd selecteren, maskeren, werken met lagen, transformeren en vervormen, perspectief en werken met tekst zullen uitgebreid behandeld worden.
Een vervolgtraining wordt doorgaans gegeven nadat een basistraining is gedaan en nog meer behoefte is aan kennis over de mogelijkheden van Adobe Photoshop. Natuurlijk kan ook een vervolgtraining aangevraagd worden zonder voorafgaand de basistraining gedaan te hebben.

Resultaat: 

Adobe Photoshop wordt al jaren beschouwd als een van de beste bewerkingsprogramma’s. Na afloop van deze workshop bent u op de hoogte van de basisprincipes van Photoshop. U weet uw weg te vinden en weet kleur, contrast en grootte goed toe te passen op uw project. Tevens bent u in staat om een gewenst resultaat te behalen wanneer u aan een opdracht werkt, ongeacht het doel.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23.


Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

Bekijk ook onze andere iCTS opleidingen »