Microsoft Office Migratie trajecten

Er komt een moment dat u en uw organisatie overstappen van een oudere versie van Microsoft Office naar een nieuwere versie. Dit wordt ook wel migreren genoemd.

Er zijn migratie trainingen naar Office 2007, 2010, 2013 of naar Office 365 beschikbaar.

Tijdens deze trainingen worden de nieuwe functies van Word, Outlook en Excel behandeld (indien gewenst ook PowerPoint). Na de migratie kunnen er vervolg trainingen van Word, Outlook en Excel worden aangevraagd en indien gewenst ook andere basis en vervolg trainingen.

Naast de training is het mogelijk om nog extra service onderdelen af te nemen zoals Quick Reference Cards, Digitaal Naslagwerk en een Planningstool.

Niveau: 

N.V.T.

Duur van de opleiding: 

Afhankelijk van de versie Microsoft Office 2007, 2010,  2013 of Office 365 en de inhoud van de training, wordt de duur van de opleiding bepaalt.

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Hands-on sessies Tijdens een Hands-on training gaan de deelnemers actief deelnemen aan de training door samen met de docent door de stof te gaan via de computer. Tevens bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

- Plenaire sessies Tijdens een plenaire sessie doet de betreffende docent het onderwerp klassikaal voor, waarnaar geluisterd wordt. Tevens krijgen de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen.

Resultaat: 

Na afloop van deze training heeft u kennis opgedaan met betrekking tot de nieuwe Office versie. De verschillen tussen de oude en de nieuwe omgeving zijn duidelijk en nieuwe mogelijkheden zijn uitgebreid behandeld waardoor u de mogelijkheid heeft nog efficiënter te kunnen werken.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23.

Schrijf je nu in voor deze opleiding: