VCA

Veel bedrijven voeren werkzaamheden uit met een verhoogd risico en voeren daarom het VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA is niet alleen maar een checklist, het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het VCA-certificaat is de basis voor veilig werken en wordt algemeen erkend als industriestandaard.

De cursus wordt besloten met een examen. Dit is een officieel erkend examen. Bij een voldoende ontvangt u een diploma en dit diploma is 10 jaar geldig na de datum van uitgifte. Hiermee kunt u aantonen dat uw organisatie op een groot aantal punten voldoet aan de eisen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor werknemers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Dit geldt voor werknemers van fabrieken, bouwterreinen, werkplaatsen, chemische industrie etc.

Niveau: 

Algemeen

Duur van de opleiding: 

1-3 dagdelen

Lesmateriaal: 

Het lesmateriaal is in boekvorm.

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Klassikale training
- Maatwerk training

Vervolg opleiding: 

Neem bij vragen over vervolg opleidingen contact met ons op.

Resultaat: 

Na de cursus bent in het bezit van een diploma. U beheerst de basiskennis van onderwerpen uit de veiligheids- en gezondheidswetgeving en u bent zich bewust van de risico's en beheersmaatregelen voor werktuigen/gereedschappen en gevaarlijke stoffen.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23.


Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

Bekijk ook onze andere iCTS opleidingen »