Prezi vervolg

Prezi het fijnste online programma om mooie presentaties mee te maken.  

Het woord ‘online’ zegt het eigenlijk al. Prezi staat niet op de computer maar alles wordt via internet geüpload. De presentaties die u maakt worden online opgeslagen waardoor het probleem van bijvoorbeeld de vergeten USB stick of het verkeerde bestand in de bijlage verleden tijd is! U maakt een account aan, u logt in en u kunt uw presentatie direct openen en presenteren in Prezi. Ook kunt u, omdat de presentatie online staat, overal aan uw presentatie werken. Het wordt namelijk online opgeslagen dus u zit ook niet vast aan één plek of computer!

Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op de mogelijk heden met Prezi. Er wordt geleerd hoe een pdf-bestand wordt gebruikt en hoe audio verwerkt kan worden in uw presentatie. U Kunt deelnemen aan deze vervolgtraining als u de basisworkshop heeft gevolgd of al ervaring heeft met het programma Prezi en uw skills wilt optimaliseren. 

Niveau: 

Gevorderd

Duur van de opleiding: 

Halve dag

Lesmateriaal: 

n.v.t.

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Workshop

Vervolg opleiding: 

n.v.t.

Resultaat: 

Als u deze training heet afgerond bent u een volleerd gebruiker van Prezi. U kent alle ins en outs van Prezi en u kunt top presentaties maken. 

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Klaar voor een volgende stap? Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23


Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

Bekijk ook onze andere iCTS opleidingen »