Prezi Workshop

Prezi is een online programma voor het maken van mooie presentaties.

Het woord 'online' zegt het eigenlijk al. Het programma staat niet op de computer, alles wordt via internet geüpload. De presentaties worden online opgeslagen waardoor het probleem van de vergeten USB stick of het verkeerde bestandje in de bijlage verleden tijd is. U maakt een account, logt in en u kunt uw Prezi direct openen en presenteren.

Tijdens de workshop zal globaal worden ingegaan op de mogelijkheden van Prezi. Wat kunt u er mee en hoe werkt het? Dit zijn de hoofdvragen die na het volgen van deze workshop beantwoord zullen zijn.

Niveau: 

Beginner

Duur van de opleiding: 

Halve dag

Taal: 

Nederlands/Engels

Trainingsvorm(en): 

- Workshop

Vervolg opleiding: 

Tijdens de vervolgtraining wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van Prezi. Zo wordt bijvoorbeeld geleerd hoe een pdf-bestand kan worden gebruikt en hoe audio in de Prezi kan worden verwerkt. Een vervolgtraining wordt doorgaans gegeven nadat een basistraining is gedaan en nog meer behoefte is aan kennis over de mogelijkheden van Prezi. Natuurlijk kan ook een vervolgtraining aangevraagd worden zonder voorafgaand de basistraining gedaan te hebben.

Resultaat: 

Prezi is dé nieuwe manier van presentaties maken. Na afloop van deze workshop bent u op de hoogte van de basisprincipes van Prezi. Tevens bent u in staat om uw eigen Prezi te bouwen en deze te presenteren. U bent in het bezit van een Prezi account en u kunt direct aan de slag met het maken, het uitbreiden en het presenteren van uw Prezi’s.

Kosten: 

De kosten van deze workshop bedragen €12,50 voor 50 plus met een uitkering en voor bedrijven kost de workshop €25,00 excl BTW. 

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23.

Schrijf je nu in voor deze opleiding:
prezi