Social Media

Social Media is inmiddels niet meer weg te denken uit het normale leven van alledag. De iCTS Social Media opleiding leert u over communiceren, contact(en), content en hoe optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die Social Media u kunnen bieden.

Tijdens de iCTS Social Media training wordt dieper in gegaan op 'gevonden wordt door de juiste mensen'. Hoe bereikt u met Social Media uw doelgroep en wat te doen als u deze heeft bereikt? Wordt wegwijs in de wereld van communiceren, contact(en) en content.en volg een training die u klaar stoomt voor optimaal gebruik van social media voor de promotie van uw bedrijf, product of idee.

Social Media en Solliciteren
Social Media is natuurlijk ook een uitstekend middel om te gebruiken als u op zoek bent naar een nieuwe baan. Hoe profileert u zichzelf opvallend tussen alle andere werkzoekenden met behulp van Social Media? Vergroot uw kansen op het vinden van een baan en volg de training Social Media en Solliciteren.

Niveau: 

Algemeen 

Duur van de opleiding: 

De duur van deze training wordt in overleg bepaald.

Lesmateriaal: 

In overleg

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Open Leer Centrum
- Klassikale training
- Workshop
- Maatwerk training

Resultaat: 

Na afloop van de training Social Media kent u de kleine kneepjes van Social Media en bent u in staat om zelfstandig een professionele Social Media pagina op te zetten en te beheren. U bent zich bewust van de verschillende mogelijkheden die Social Media bieden en weet deze toe te passen. Daarnaast bent u in staat om uw Social Media pagina onderscheidend te profileren.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 - 511 12 23.

Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

Social Media en Solliciteren » Social Media gebruiken om te solliciteren?

social-media