Algemene informatie technische trainingen

Werkt u al binnen een IT omgeving of wilt u zich ontwikkelingen om binnen de IT aan de slag te gaan, in beide situaties zult u behoefte hebben aan gedegen opleiding. 

Bij iCTS Opleidingen kunt u kiezen uit ruim 300 technische trainingen van  Microsoft, Cisco, VMWare, Citrix, CompTIA, ITIL en EC Council. We hebben het aanbod aan opleidingen zo samengesteld dat u vrijwel iedere opleiding kunt vinden die u zoekt. Indien u na afloop van een opleiding het officiële examen wilt doen dan kan iCTS Opleidingen u helpen met het verzorgen van een officieel (proef)examen.  

Ook bieden we verschillende manieren aan om een opleiding te volgen. Naast de mogelijkheid voor het klassikaal volgen van een cursus biedt iCTS Opleidingen een nieuwe, online leermethode die uitermate geschikt is voor zelfstudie. Deze optie maakt het mogelijk om tijd en plaats onafhankelijk te kunnen studeren. Tevens is het bijzonder aantrekkelijk geprijsd zodat het niet alleen voor grote bedrijven maar ook voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren aantrekkelijker wordt om een studie te starten klik hier voor de Online leermethode

Om het helemaal aantrekkelijk te maken kan iCTS Opleidingen u ook nog een digitale oefenomgeving aanbieden. Dit maakt het mogelijk om te kunnen oefenen met hetgeen u heeft geleerd  en om u eventueel voor te bereiden voor het de examen. De hiervoor benodigde licenties zijn per maand aan te schaffen en bruikbaar voor een specifieke module of een compleet certificeringstraject Klik hier voor de kosten. Cursisten hoeven zich dan ook niet meer druk te maken over de aanschaf van hardware en/of softwarelicenties.  De oefenomgeving is toepasbaar voor zowel klassikale trainingen als voor zelfstudie.

Deze pagina in pdf

Algemene informatie technische trainingen
Online leermethode
Kosten 24X7 learning
 

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23

Bekijk ook: